Connect with us

Actualitat

“Un favor més a la família Nadal”, diu el GOB

"Un favor més a la família Nadal", diu el GOB

El col·lectiu ecologista creu que l’autorització del Govern per a ampliar la capacitat del Centre de Tenis de Manacor és un clar “pelotàs urbanístic”

El Grup d’Ornitologia Balear (GOB) ha titllat  “d’un favor més a la família Nadal” i de “pelotàs urbanístic”, l’autorització del Govern per a ampliar la capacitat turística del centre Rafa Nadal de Manacor per “imperatiu legal”.

“Un favor més a la família Nadal que se suma a l’ampliació del Port de Porto Cristo perquè doni cabuda a les embarcacions de luxe del tenista, i l’últim pelotàs urbanístic que es pretén aprovar a Manacor via Pla General”, ha apuntat aquesta organització compromesa amb la defensa del Medi Ambient.

Segons ha indicat el GOB en una nota, la utilització de la declaració de projecte d’interès autonòmic i la redacció d’una llei ad hoc per a donar cobertura a l’actuació de transformació urbanística privada de la família Nadal que s’hauria d’haver tramitat per les vies urbanístiques ordinàries, resulta clarament abusiva, vulnera l’autonomia municipal i constitueix una desviació de poder”.

“Es tracta d’una Llei a la carta que permet fins i tot incomplir la pròpia Llei que va donar cobertura a la construcció del centre. Una Llei singular per incomplir una llei singular ja feta a mida”, ha destacat el GOB.

Són tendència