Connect with us

Actualitat

Segueixen les denúncies sobre la saturació i el mal ús que es fa de Cala Varques

El grup municipal de Més-Esquerra a l’Ajuntament de Manacor insisteix en demanar actuacions al govern municipal

Encara no ha arribat oficialment la temporada d’estiu i la platja de Cala Varques torna a estar damunt fulla. Problemes de saturació, manca de neteja i amb els accessos. Totes aquestes qüestions seran plantejades aquest pròxim dilluns en el Ple ordinari que celebrarà l’Ajuntament de Manacor. El grup municipal Més-Esquerra fa comptes demanar al govern municipal quines són les accions duites a terme per aturar la saturació i mal ús que es fa d’aquest espai natural. Aquesta situació s’ha traslladat fins i tot a les xarxes socials, a on molts d’usuaris denunciaven els col·lapses que es generen a la zona i les dificultats per poder accedir a la platja. Les principals queixes fan referència a la quantitat d’escombraries que es deixen repartits per la zona. L’ocupació de les coves continua sent un problema que tampoc s’ha resolt. Fa uns dies, fins i tot es va poder veure roba estesa a la zona de les roques.

Molts d’usuaris es queixen novament de problemes de saturació, manca de neteja i amb els accessos a la platja

Altres usuaris es mostren partidaris d’habilitar un pàrquing en alguna de les finques adjacents, per tal de poder facilitar l’accés a tothom, recordant que “la cala no és privilegi d’uns pocs”. Altres usuaris denuncien que la situació està desbordada.

Per altra banda, el grup municipal Més-Esquerra també té intenció de demanar al govern municipal sobre quina valoració fa de la fireta d’entitats que es va ubicar al pati de Na Camel.la amb motiu de les Fires i Festes i també demanen en quin estat de dotació i millora de l’equipament es troba actualment l’Agrupació de Protecció Civil de Manacor.

Són tendència