Connect with us

Comunitat

Sánchez anuncia 18 milions d’euros per a pal·liar la torrentada del Llevant de fa més d’un any

Sánchez, en un acte de campanya a Palma, anuncia 18 milions d'euros per a pal·liar la torrentada del Llevant de fa més d'un any

El president del govern espanyol en funcions continua anunciant ajudes que no acaben de materialitzar-se

El president del govern espanyol en funcions i candidat a la reelecció, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimecres en un acte de campanya celebrat en la plaça Sant Jeroni de Palma que el Consell de Ministres aprovarà aquest dijous ajudes de 18 milions d’euros per a pal·liar els efectes de la torrentada del Llevant de fa més d’un any. El candidat socialista en cap moment ha justificat els motius que han propiciat el retard en les primeres ajudes aprovades pel Consell de Ministres i que els propis alcaldes dels municipis afectats, especialment Sant Llorenç, insisteixen a reclamar.

Durant l’acte de campanya, Sánchez també ha fet esment a altres aspectes d’àmbit territorial. El candidat socialista ha recordat que amb “una precarietat parlamentària molt important” el partit socialista va establir les bases de “el que ha de ser el règim especial de les Illes Balears” (REB) encara que resta concretar “la part més important, que és l’aspecte fiscal”.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència