Connect with us

Actualitat

Artà guardona als alumnes del concurs de dibuix comarcal “Ni 1 foc al bosc”

Els cinc finalistes  i la guanyadora del concurs comarcal han rebut el reconeixement pels seus treballs

 La campanya “Ni 1 foc al bosc” va convocar un concurs de dibuix entre els alumnes de tres centres escolars del municipi d’Artà. Aquest matí de dijous, els finalistes i la guanyadora han rebut el reconeixement pels seus treballs.

Amb el mateix pretext, els escolars també han visitat l’exposició “10 anys de Ni 1 foc al bosc” que s’ha muntat al voltant del pati de l’Ajuntament, on han pogut gaudir de tots els cartells guanyadors que hi ha hagut fins ara.

Uns 200 nins i nines de 5è i 6è d’Educació Primària del CEIP Na Caragol, CC Sant Salvador i CC Sant Bonaventura s’han reunit a  l’esplanada de l’Ajuntament per reconèixer la feina feta pels seus companys finalistes, amb la presència de Manolo Galán, batle d’Artà, Aina Comas, regidora de medi ambient i Antònia Llabrés, tècnica de la Conselleria de Medi Ambient i responsable de la Xarxa Forestal, que els han fet entrega d’una planta del viver forestal de Menut. El batle ha agraït la col·laboració i ganes dels participants i ha tengut paraules de reconeixement per la implicació dels mestres.

Toni Febrer, Irene Bilbao, Paulina Díaz, Neus Massanet, Pere Ferrando i Ada Sánchez, que ha estat la guanyadora del concurs comarcal i que per tant que il·lustra el pòster de la campanya d’estiu de la Conselleria.

Ells han estat els protagonistes de l’acte d’avui entre mamballetes i felicitacions dels companys. Aquest concurs és una de les activitats de la Xarxa Forestal i té per objectiu implicar els més joves en la protecció i cura dels boscos i de prendre les màximes precaucions per evitar els incendis.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com