Connect with us

Vist a les xarxes

En què supera la ciutat alacantina de Torrevella a Manacor?

En què supera la ciutat alacantina de Torrevella a Manacor?

En l’incivisme d’alguns veïnats, a l’hora de desfer-se dels matalassos vells en ple carrer

De tots és sabut la batalla que des de fa anys ve lliurant el Consistori de Manacor amb aquells veïnats que no demostren cap mena de respecte amb la resta de ciutadans, ni tampoc amb les mínimes regles de convivència, a l’hora de desfer-se d’aquells mobles o altres elements que han deixat d’utilitzar a les cases. Veure mobles de tota mena o matalassos abandonats en plena via publica és un fet que per desgràcia s’ha convertit en una imatge gairebé habitual en l’entorn urbà de Manacor. Però en aquesta vida, hi ha fets que demostren que tota situació per increïble que sembli pot arribar a superar-se.

Això és el que ha succeït a la ciutat alacantina de Torrevella. Molts dels seus veïnats encara no donen crèdit al fet en qüestió, ni tampoc els propis responsables polítics de l’Ajuntament. Entre els mesos de juliol i setembre d’enguany l’empresa encarregada del servei han recollit més de 9.000 matalassos abandonats. Això vol dir que cada mes se n’han llançat al carrer uns 3.000. O el que és el mateix: 100 cada dia.

Des de l’Ajuntament no troben cap pista que els ajudi a resoldre aquesta incògnita i han hagut de reforçar els serveis de neteja. De moment, ja s’han gastat més de 160.000 euros per retirar els matalassos i s’han hagut de fer més de 180 viatges a l’abocador. No li troben cap explicació. Nosaltres tampoc.

Són tendència