Connect with us

Actualitat

Un pescador troba de manera accidental el cos d’un dels joves desapareguts a Cala Esmeralda

Continua la recerca dels dos desapareguts a Cala Esmeralda, malgrat no existeix cap denúncia per desaparició

L’embarcació de la Guàrdia Civil ha traslladat el cadàver al port de Cala d’Or perquè l’autoritat judicial procedís al seu aixecament

La Guàrdia Civil ha recuperat aquest dimarts en aigües pròximes a Cala Serena, al sud-est de Mallorca, el cadàver del jove hongarès desaparegut el dimecres passat a la platja de Cala Esmeralda quan va ser arrossegat a la mar al costat de la seva cosina per una ona enmig d’un fort temporal.

La tripulació d’una embarcació ha albirat aquest matí el cadàver d’un home en aigües del litoral sud-est de Mallorca i ha donat l’avís a la Guàrdia Civil, que s’ha desplaçat fins a la zona amb una embarcació per a recollir el cos i investigar si es tractava del turista desaparegut, ha explicat el portaveu de la institut armat a les illes.

L’embarcació de la Guàrdia Civil ha traslladat el cadàver al port de Cala d’Or perquè l’autoritat judicial procedís al seu aixecament i, posteriorment, el mèdic forense l’examini per a determinar la causa de la seva mort.

Els cossos d’emergències i seguretat, que van reprendre diumenge passat la cerca dels dos joves hongaresos, seguiran amb l’operatiu per a trobar a la turista desapareguda.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència