Connect with us

Vist a les xarxes

Sebastià Llodrà acusa al PSOE de “jugar a ser republicans i defensar la monarquia”

Sebastià Llodrà acusa al PSOE a "jugar a ser republicans i defensar la monarquia"

El regidor de Manacor s’ha mostrat molt crític amb un dels partits que formen part del govern municipal de l’Ajuntament després del “funeral d’estat” a l’exdictador

L’actual membre del govern municipal de Manacor, Sebastià Llodrà (MÉS + Esquerra), home molt actiu a les xarxes socials, s’ha mostrat molt crític aquests últims dies amb el PSOE, arran de l’exhumació del dictador Franco. Llodrà acusa els socialistes de voler ser a missa i repicar a l’hora. Al marge de les consideracions polítiques que fa Llodrà, no podem oblidar que els socialistes, juntament amb MÉS + Esquerra i Unides Podem fa només uns mesos signaren un pacte de govern en clau local a l’Ajuntament de Manacor. Llodrà no es reserva cap mena de crítica de cap als socialistes, al mateix temps que qualifica de “vergonyeta el funeral d’estat que li muntaren a Franco: sortida de fèretre, l’obertura escenografiada de les portes de la basílica, presència de la ministra, l’helicòpter de l’exèrcit amb creu de San Andrés, etc. Tot això baix un govern suposadament progressista…”, afegint que “la vergonya s’eleva a la màxima potència quan Pedro Sánchez, el mateix dia, es fotografia duent flors a Las Trece Rosas“. Segons el polític manacorí, “el PSOE ens té ja acostumats a això i a més: a jugar a ser republicans i defensar la monarquia, a ser la crossa de l’Espanya retrògrada i unida, a continuar la feina repressiva del PP del 1r d’octubre a Catalunya…” Tanca el seu dur comentari, amb el següent text: “no val callar davant aquest espectacle lamentable i després anar a Son Coletes a mitjan abril, amb tots el respectes“.

Llodrà obri el fil del seu comentari a Twitter, deixant constància que “he esperat un dia perquè aquestes coses s’han de fer en fred”. Jo ho deixaria en tebi.

“No val callar davant aquest espectacle lamentable i després anar a Son Coletes a mitjan abril, amb tots el respectes

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència