Connect with us

Actualitat

“L’Ajuntament converteix Llucmajor en la capital del gonellisme”

"L’Ajuntament converteix Llucmajor en la capital del gonellisme"

Segons MÉS, “el Consistori no pot organitzar ni finançar un acte que tergiversa, sense cap tipus de mirament, la història de Mallorca i del poble”

El grup municipal MÉS per Llucmajor ha criticat l’homenatge al rei Jaume III celebrat aquest passat cap de setmana en el municipi. La formació ecosobiranista, mitjançant una nota de premsa exposa que “enguany, per primera vegada i sense consultar la resta de partits amb representació a l’Ajuntament, l’equip de govern encapçalat pel PP, ha decidit organitzar i patrocinar l’esdeveniment. Pensam que l’Ajuntament no pot organitzar ni finançar un acte que tergiversa, sense cap tipus de mirament, la història de Mallorca i de Llucmajor. L’Ajuntament de Llucmajor no pot permetre que la figura de Jaume III, una figura prou valorada a Llucmajor, on una de les escoles públiques i el passeig duen el seu nom, caigui en les mans de reaccionaris, nostàlgics, friquis i tots els sectors de l’extrema dreta amb presència a Mallorca”.

El comunicat recorda que “l’Ajuntament és de tots els llucmajorers i el consistori i el batle no poden posar-se al capdavant d’un acte que no ajuda a fer conèixer correctament la figura de Jaume III i del seu context històric, sinó que fomenta els prejudicis i la ignorància. El batle de Llucmajor ha demostrat un altre pic la feblesa del seu nomenament, ja que el suport que li va donar l’extrema dreta de Llucmajor obliga al batle de Llucmajor i a la regidora de Cultura a fer aquest tipus de paperots. Mai, en la història de Llucmajor –on recordam que Partit Popular va governar de forma hegemònica durant 24 anys consecutiu- s’havia donat suport a un acte com el d’avui”.

Segons MÉS per Llucmajor, “l’ajuntament del poble de Maria Antònia Salvà no pot prendre part en favor d’un grup de gent que vol destruir la nostra llengua, la nostra història i la nostra cultura. Demanam seny als nostres governants i que un espectacle com el d’avui no sigui organitzat per l’Ajuntament de tots els llucmajorers”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència