Connect with us

Comunitat

Condemnen l’agressió soferta per un advocat a Magaluf

Condemnen l'agressió soferta per un advocat a Magaluf

Per part d’una persona que va ser condemnada en un procés judicial on la víctima havia exercit en l’acusació particular

L’Associació de Lletrats per un Torn d’Ofici Digne (Altodo) ha mostrat aquest divendres la seva repulsa a qualsevol acte d’agressió, intimidació o assetjament als professionals de l’advocacia que exerceixen la seva funció pública i ha condemnat l’atac que va sofrir un lletrat diumenge passat a Mallorca.

La junta directiva de l’entitat ha traslladat la seva solidaritat amb el company lesionat i la seva preocupació “per l’escalada d’actes atemptatoris contra els advocats, amb especial intensitat en els quals presten la seva desinteressada labor en el Torn d’Ofici”, ha informat Altodo en un comunicat.

La direcció de Altodo ha sol·licitat que s’actuï de la mateixa manera que s’ha fet en altres àmbits professionals del servei públic, com el sanitari i docent.

Ha exigit als Col·legis de l’Advocacia que adoptin “totes les mesures oportunes” per a pal·liar aquestes agressions a lletrats que exerceixen una funció pública i que es garanteixin “tant la indemnitat dels professionals com els drets constitucionals del ciutadà”.

El lletrat va ser agredit a Magaluf (Calvià) per una persona que va ser condemnada en un procés on la víctima havia exercit  en l’acusació particular.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència