Connect with us

Oci i Cultura

Sant Llorenç se suma a la moda del “tardeo”

Aquesta iniciativa avança les sortides d’oci nocturn els capvespres i ha estat acollida amb gran èxit en una multitud de municipis

El “tardeo” està de moda. Primer fou Palma, després Manacor, i a poc a poc molts de pobles de la comarca els que s’han sumat a aquesta tendència a l’alça que compta dia a dia amb un major nombre d’adeptes. Ara també, Sant Llorenç.
Veïns, i cada vegada més visitants, acudeixen als bars de tapes i restaurants de la ciutat, que ofereixen degustacions dels seus millors plats sempre acompanyats d’algun beure durant el capvespre. Ja no se surt fins a la matinada, sinó que es comença més prest.
Passar les hores prèvies a un sopar d’amics o simplement passar la tarda s’ha convertit en un negoci pels locals que es permeten aprofitar-se d’aquesta moda.


Música, bon ambient, menjar, beure i amics són els ingredients d’aquesta mescla màgica.
Aquest dissabte que ve, Sant Llorenç s’estrenarà amb això del “tardeo”.

En aquesta ocasió la festa començarà a les 18.00 de s’horabaixa. La música més alternativa de The Kools, Foster the People o Imagine Dragons, entre molts altres començarà a amenitzar la tarda de la mà de Martí Pascual.

Després tocaran el grup Ke Movida amb les seves versions de música espanyola dels 80.

Per acabar pujarà a l’escenari el Dj Sabrosón amb una de les seves sessions de música comercial.

Tot aquest festival tindrà lloc a la plaça principal de Sant Llorenç des Cardassar. Varietat per tots els gustos que ben segur serà un èxit més per aquesta nova moda.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com