Connect with us

Oci i Cultura

Sant Llorenç se suma a la moda del “tardeo”

Aquesta iniciativa avança les sortides d’oci nocturn els capvespres i ha estat acollida amb gran èxit en una multitud de municipis

El “tardeo” està de moda. Primer fou Palma, després Manacor, i a poc a poc molts de pobles de la comarca els que s’han sumat a aquesta tendència a l’alça que compta dia a dia amb un major nombre d’adeptes. Ara també, Sant Llorenç.
Veïns, i cada vegada més visitants, acudeixen als bars de tapes i restaurants de la ciutat, que ofereixen degustacions dels seus millors plats sempre acompanyats d’algun beure durant el capvespre. Ja no se surt fins a la matinada, sinó que es comença més prest.
Passar les hores prèvies a un sopar d’amics o simplement passar la tarda s’ha convertit en un negoci pels locals que es permeten aprofitar-se d’aquesta moda.


Música, bon ambient, menjar, beure i amics són els ingredients d’aquesta mescla màgica.
Aquest dissabte que ve, Sant Llorenç s’estrenarà amb això del “tardeo”.

En aquesta ocasió la festa començarà a les 18.00 de s’horabaixa. La música més alternativa de The Kools, Foster the People o Imagine Dragons, entre molts altres començarà a amenitzar la tarda de la mà de Martí Pascual.

Després tocaran el grup Ke Movida amb les seves versions de música espanyola dels 80.

Per acabar pujarà a l’escenari el Dj Sabrosón amb una de les seves sessions de música comercial.

Tot aquest festival tindrà lloc a la plaça principal de Sant Llorenç des Cardassar. Varietat per tots els gustos que ben segur serà un èxit més per aquesta nova moda.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència