Connect with us

Esports

La Mitja Marató & 10 kms de Porreres s’avança una setmana

La Mitja Marató & 10 kms de Porreres s'avança una setmana

Les eleccions generals espanyoles obliga a modificar la convocatòria esportiva prevista inicialment per dia 10 de novembre

La convocatòria de les eleccions generals espanyoles ha provocat que per primera vegada des que s’organitza, la Mitja Marató & 10 kms de Porreres s’hagi de dur a terme una setmana abans (estava prevista per dia 10 de novembre) i també en dissabte enlloc de diumenge, atès que no es podia comptar amb la presència dels cossos de seguretat.

Tot i aquestes modificacions, des de l’Ajuntament i el Club d’Atletisme Porreres, es mostren il·lusionats en què la resposta dels corredors i corredores d’arreu de l’illa sigui positiva.

“Tot i no ser el que nosaltres desitjàvem, ja hi ha gent que ens ha dit que els hi agrada que se celebri la cursa en dissabte de matí perquè és un dia en què normalment no hi sol haver curses. Ja que no hem pogut fer-la el dia que volíem i que per ventura hi haurà gent que no podrà venir però posarem tot el nostre esforç en què la prova sigui un èxit d’organització i aprofitarem per posar en valor el fet que sigui en dissabte”, apunten des de l’organització.

Els participants a la Mitja Marató, que arriba a la VIII edició, sortiran a les 10.00h, i els dels 10 kms a les 10.30h. A partir de les 12.00h, es duran a terme les curses infantils.

El recorregut de les dues proves és urbà i interurbà. Les dues parteixen de la plaça de la Vila, fan una volta pel poble i ja surten cap a camins d’asfalt de foravila per on discorr la resta de la prova fins a tornar a la meta a plaça.

Destaquen que “com sempre hi haurà servei de dutxes a disposició dels participants per si els atletes, famílies i acompanyants decideixen quedar a passar el dissabte a Porreres i gaudir de l’oferta gastronòmica del nostre poble”. En aquest sentit, cal destacar que precisament dissabte dia 2, Porreres acull el mercat itinerant de productes agroalimentaris de proximitat “Dissabtes de PAM a PAM” que organitza l’Ajuntament de Porreres conjuntament amb els d’Algaida i Montuïri. Les inscripcions es poden fer online a elitechip.net fins divendres dia 1 de novembre a les 22.00h, o el dia de la cursa fins 1 hora abans de l’inici.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència