Connect with us

Actualitat

Cerquen dues persones que s’haurien precipitat a la mar en plena tempesta a Cala Esmeralda

Cerquen dues persones que s'haurien precipitat a la mar en plena tempesta a Cala Esmeralda

L’incident va ocórrer a última hora d’ahir capvespre

Diverses dotacions de la Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil estan participant des de fa gairebé 24 hores en les tasques de cerca de dues persones que podrien haver caigut a la mar aquest dimecres capvespre des del mirador del carrer Mallorca de Cala d’Or, en el municipi de Santanyí. L’operatiu de cerca de moment no ha llançat cap resultat. A última hora d’ahir capvespre, una dona va alertar als serveis d’emergència que havia vist que una ona hauria arrossegat a l’aigua a dues persones que passejaven prop de la costa. En les tasques de cerca participen agents des de terra, un helicòpter i diverses embarcacions de salvament.

L’incident va ocórrer durant els efectes de la tempesta. Algunes fonts consultades no descarten la possibilitat de què pugui tractar-se de dos turistes.

Cerquen dues persones que s'haurien precipitat a la mar en plena tempesta a Cala Esmeralda

A última hora d’ahir capvespre, una dona va alertar als serveis d’emergència que havia vist que una ona hauria arrossegat a l’aigua a dues persones que passejaven prop de la costa. En les tasques de cerca participen agents des de terra, un helicòpter i diverses embarcacions de salvament.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència