Connect with us

Societat

Mor Joan Ferrer, un arianyer que va optar als Premis Goya

Mor Joan Ferrer, l'únic arianyer nominat als Premis Goya

Va ser el principal protagonista del curtmetratge ‘El anónimo Caronte‘ de Toni Bestard

Joan Ferrer (Ariany, 1928) va ser el principal protagonista del curtmetratge El anónimo Caronte de Toni Bestard, que l’any 2008 va ser nominat als Premis Goya, per la seva participació com a actor secundari a la pel·lícula El Verdugo (1963) de José Luis Garcia Berlanga. Aficionat al teatre, va dedicar bona part de la seva vida a la banca.

Mor Joan Ferrer, l'únic arianyer nominat als Premis GoyaAquest dimecres, Toni Bestard ha fet pública la trista notícia. Joan Ferrer ha mort als 91 anys. Ha estat, fins aquest moment, un dels pocs ciutadans de Mallorca, no professional, que va poder viure en primera persona el fet d’optar a fer-se amb un Goya. Pel que respecta al seu municipi natal, l’unic arianyer que ha tingut l’oportunitat de tractar amb els grans professionals del cinema en l’àmbit estatal.

Per cert, l’escena on va intervenir Joan Ferrer en la pel·lícula El verdugo d’en Berlanga va ser gravada a les Coves del Drach a Porto Cristo. Fa uns anys i recordant l’experiència viscuda reconeixia que van haver d’estar assajant durant dos dies seguits des de les vuit del vespre i fins a les nou del matí…”després a fer feina carregat de son! “. La seva participació en la pel·lícula també li va permetre treballar amb actors com Nino Manfredi o Emma Penella i sota les ordres del gran Berlanga.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència