Connect with us

Comunitat

Detingut un home a Palma que hauria agredit reiteradament a la seva parella

Després que un familiar presentés una denúncia en constatar que les lesions que la dona atribuïa a accidents eren en realitat fruit d’agressions

La Policia Nacional ha detingut a Palma a un home per pegar a la seva parella després que un familiar presentés una denúncia en constatar que les lesions que la dona atribuïa a accidents eren en realitat fruit d’agressions.

La Prefectura Superior ha informat aquest dimecres en una nota de premsa que el denunciant va explicar que des de feia cinc mesos la dona presentava lesions que justificava com el resultat de caigudes fortuïtes.

Dissabte passat, una amiga de la víctima va informar la seva família que la dona havia acudit a l’hospital de Son Espases amb ferides en la cara.

Des de feia cinc mesos la dona presentava lesions que justificava com el resultat de caigudes fortuïtes

Els parents de la dona es van presentar en el centre sanitari i l’agredida va negar que li hagués pegat la seva parella i va argumentar que una altra persona li havia colpejat de manera casual en el rostre, extrem que la família va poder desmentir.

Un familiar va acudir llavors a la Policia, la Unitat de Família de la qual i Dona (Ufam) va iniciar una recerca que es va tancar amb la detenció del presumpte agressor masclista.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència