Connect with us

Comunitat

Un home és detingut per amenaçar de mort a un metge de Son Espases

Un home és detingut per amenaçar de mort a un metge de Son Espases

En una de les consultes, el pacient arrestat va acudir amb una arma enfundada en el seu cinturó

Un home ha estat detingut a Palma per amenaçar de mort a un metge de l’Hospital de Son Espases mitjançant cridades de telèfon realitzades de manera reiterada al centre on atén, ha informat aquest dimarts el Col·legi de Metge de Balears.

La detenció es va produir arran de la denúncia presentada pel metge en comissaria, i després de prestar declaració en seu judicial, el jutge va dictar per a aquest una ordre d’allunyament de l’hospital en el qual el facultatiu exerceix la seva professió. En una de les consultes, el pacient arrestat va acudir amb una arma enfundada en el seu cinturó.

Els fets, que van ocórrer divendres passat, han estat comunicats aquest dimarts a l’Observatori d’Agressions de l’òrgan col·legial pel metge afectat.

La presidenta del Col·legi de Metges, Manuela García, ha indicat en una nota, que s’ha posat en contacte amb el facultatiu que va ser amenaçat per a traslladar-li “tot el suport i solidaritat de la institució col·legial, al mateix temps que ha mostrat el seu rebuig i repulsa per aquest nou atac a professionals sanitaris”. El Col·legi de Metges ha assenyalat que també en aquest cas es personarà com a acusació particular.

Són tendència