Connect with us

Oci i Cultura

La dissetena edició de la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears tanca amb un èxit d’espectadors

La dissetena edició de la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears tanca amb un èxit d'espectadors

La majoria de funcions programades van haver de penjar el cartell de ‘sold out’

De les 7.500 entrades que es varen posar a la venda se’n varen comprar 7.300, cosa que suposa una mitjana del 97,3% d’ocupació dels espectacles. Una dada que va fer la majoria de funcions haguessin de penjar el cartell de ‘sold out‘. Cal destacar, enguany com a novetat, la bona rebuda de la venda d’entrades a través d’internet, ja que 4.373 entrades s’han venut íntegrament per la xarxa, la resta a la taquilla.

Entre aquests 17.000 espectadors cal destacar la presència de 3.056 escolars que han participat del programa l’Escola s’acosta a la Fira i la Fira s’acosta a l’Escola, unes activitats que ajuden a la creció de nous públics cap al teatre i que atreuen a un gran nombre de nous espectadors cap a la fira.

Pel que fa als espectacles de carrer, han participat 6.400 persones en la varietat de funcions que han omplert els carrers de Vilafranca de gom a gom.

També és destacable les persones que varen acudir a la diada solidària a Sant Llorenç el diumenge 13 d’octubre que va ser el tret de sortida de la FIET 2019. Unes 500 persones varen poder gaudir de les funcions de teatre, carrer i jocs per a tota la família. 

El vessant social de la FIET és un dels seus trets més característics, d’aquesta manera, les funcions intergeneracionals que es varen dur a terme al Centre de dia de Vilafranca i a la de Porto Cristo varen congregar uns 100 infants i 20 usuaris del centre de dia quevaren poder participar de la FIET fora de Vilafranca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència