Connect with us

Actualitat

Una presa de sol a Portocolom que acaba en els jutjats de Manacor

Unes al.lotes denunciaren que un dron les va gravar prenent el sol nues en un iot

Els fets succeïren dissabte passat, 3 de juny, quan un grup de set dones estaven prenent el sol, algunes d’elles sense roba, en la coberta d’una embarcació a Portocolom quan van adonar-se que un dron les estava filmant.

Les joves, que van decidir denunciar els fets davant la Guàrdia Civil, van poder comprovar que el pilot del dron, a qui els agents van aconseguir identificar, viatjava a bord d’un iot proper al seu vaixell al costat d’un grup d’homes, que en el moment dels fets miraven una pantalla i reien, segons la versió de les denunciants.

Els homes observaven una pantalla i reien, segons les joves

No obstant això, fonts de l’Institut Armat, han explicat que no aprecien en els fets relatats per les joves un comportament delictiu. Els motius que exposen és que les imatges suposadament captades des de l’aire no havien estat difoses i no hi ha constància que quedessin registrades.

No obstant això, la Guàrdia Civil ha remès la denúncia al jutjat de guàrdia de Manacor per si considera que els fets narrats sí poden constituir un delicte. A més, està analitzant si la persona que va operar el dron va cometre alguna infracció administrativa.

Segons el relat recollit en la denúncia de les joves, mentre prenien el sol sobre la coberta d’un llaüt,  van advertir que una petita aeronau les sobrevolava i les gravava, ja que van percebre una petita llum vermella encesa en l’aparell. Llavors, van comprovar que a prop navegava un iot on un grup d’homes observaven una pantalla i reien.

La Guàrdia Civil ha posat el cas en mans del jutjat de guàrdia de Manacor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència