Connect with us

Vist a les xarxes

L’Audiència Nacional ordena el tancament de tots els canals del Tsunami Democràtic

L'Audiència Nacional ordena el tancament de tots els canals del Tsunami Democràtic

Ho ha ordenat el mateix jutge que instrueix la causa contra els membres del CDR empresonats per delictes de terrorisme

La Guàrdia Civil està procedint al tancament de bona part dels canals a les xarxes del Tsunami Democràtic per ordre del Jutjat Central d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional, previ informe de la Fiscalia. La decisió l’ha pres el jutge Manuel García Castellón, el mateix que instrueix la causa contra els membres del CDR empresonats per delictes de terrorisme, tot i que les fonts judicials no concreten si es tracta d’una causa separada.

La Guàrdia Civil ha identificat les pàgines i han donat l’ordre perquè els servidors que donen suport a aquests webs deixin de fer-ho. S’han obert portals rèplica, per exemple a l’adreça democratictsunami.eu, però alguns estan sent bloquejats també “per disposició de l’Autoritat Judicial”. Això sí, només es poden bloquejar aquells dominis situats a Espanya; si es troben a l’estranger no es pot procedir al seu bloqueig de manera immediata.

També s’ha ordenat el tancament de perfils en xarxes socials vinculats al Tsunami Democràtic, tot i que alguns a aquesta hora del capvespre (17:15 hores) encara segueixen actius.

Són tendència