Connect with us

Comunitat

La massificació de la festa, podria obligar a suspendre els Jocs des Pla d’enguany

Un informe policial avisa de les dificultats que poden tenir els policies situats en els filtres d’accés per contenir la gent que hagi quedat fora de la convocatòria

Un informe del cap de la Policia Local de Ciutadella, màxim responsable de l’operatiu de seguretat de les festes de Sant Joan, alerta del risc de suspensió dels Jocs des Pla d’enguany a causa de la massificació de la festa. El document, que aquest dimecres s’ha presentat a l’Ajuntament, avisa de les dificultats que poden tenir els policies situats en els filtres d’accés per contenir la gent que hagi quedat fora i evitar així que es sobrepassi l’aforament màxim de 28.500 persones, que l’any passat ja es va superar. En aquest cas, no hi hauria espai suficient per a les carreres dels cavalls i els Jocs s’haurien de suspendre.

Aquest dimecres s’ha aprovat la contractació de dues empreses de vigilància que col·laboraran en l’operatiu i assistiran als filtres. Tot i això, la Policia considera que el número és igualment insuficient. La batlessa seria l’encarregada de decidir la suspensió, si s’arriba a produir cap incidència.

 

Són tendència