Connect with us

Comunitat

Un menor és denunciat després d’agredir a diversos professors en un institut de Palma

Un menor és denunciat després d'agredir a diversos professors en un institut de Palma

Els fets van ocórrer aquest passat dimecres: Hauria empès a una professora per les escales del centre educatiu

Agents de la Policia Nacional van tenir que intervenir aquest passat dimecres en un succés violent ocorregut en un institut de Palma, on un dels alumnes, menor d’edat, presumptament va insultar i va agredir a diversos professors/es.

Els fets han estat denunciats i per la seva edat, el menor és inimputable, per la qual cosa l’actuació policial és de protecció, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Balears en un comunicat.

Segons consta en la denúncia, el menor va proferir vexacions cap a una professora, per la qual cosa aquesta el va acompanyar davant el director del centre. Quan estaven baixant les escales cap al despatx, l’alumne suposadament va empènyer a la docent, que va caure per les escales.

Una vegada la docent es trobava en terra l’alumne li va propinar diverses puntades de peu, sense causar-li lesions.

La professora va avisar al director del succeït i aquest va sortir a la recerca del menor a qui va localitzar en el vestíbul de l’institut. El menor va empènyer al director i, va entrar d’una puntada al despatx de la cap d’estudis. Arran dels fets descrits, els docents van avisar a la mare del menor, que va acudir al centre a recollir al seu fill.

Quan van finalitzar les classes del matí, el menor va tornar al centre i va tornar a empènyer a la professora, que va rebre ajuda d’un altre docent que va evitar que caigués a terra. Els docents van avisar a la Policia.

Són tendència