Connect with us

Societat

La Finca Son Mesquidassa a Felanitx recull 800.000 tones d’olives que li permetran produir uns 150.00 litres d’oli

La Finca Son Mesquidassa a Felanitx recull 800.000 tones d'olives que li permetran produir uns 150.00 litres d'oli

Diversos representants polítics de l’Ajuntament han visitat aquest dijous les instal·lacions

Diversos representants polítics de l’Ajuntament de Felanitx han visitat aquest dijous la Finca de Son Mesquidassa. En el transcurs de la visita han pogut veure com es fa la collita de l’oliva que s’ha iniciat aquest mes d’octubre per a posteriorment fabricar l’oli d’arbequina. Enguany els treballadors han collit 800.000 tones d’olives i d’aquestes se n’extreuran 150.000 litres d’oli.

Els membres de l’Ajuntament han estat acompanyats per Cristobal Rosselló i Juan Jesús Alcaide, propietari i gerent de Son Mesquidassa. Tots han recorregut la Finca que compta amb més de 150.000 oliveres i han pogut veure quina és la tasca que es desenvolupa.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, en acabar la visita ha explicat que “Felanitx s’ha convertit en el major productor d’oli de Mallorca i que a banda de ser un referent del vi, ara també se’ns coneixerà per aquest altre producte tan típic de la dieta mediterrània”. Son Mesquidassa forma part de la DO Oli de Mallorca i es comercialitza amb un segell de garantia del Consell Regulador.

La Fincacompta actualment  amb més de 150.000 oliveres

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència