Connect with us

Actualitat

Caterina Infante serà la cara visible del projecte Som-Riu Capdepera

Intervenció artística a un lloc públic per donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional

El projecte Som-Riu, de Aproscom Fundació, tendrà lloc a Capdepera la setmana que ve, amb la col·laboració de l’artista urbà Sath i l’Ajuntament de Capdepera.

Aquest passat dilluns es va celebrar el sorteig per decidir quina alumne del col·legi Joan Mesquida de Manacor seria la cara retratada en la segona edició de Som-Riu, i va sortir com a guanyadora Caterina Infante, una gabellina de setze anys.

Aquest dimecres, Caterina i tres alumnes més del Joan Mesquida han visitat els alumnes de 6è del col·legi S’Alzinar, a Capdepera, on han explicat, conjuntament amb la directora del centre, en què consisteix el projecte Som-Riu i Aproscom Fundació.

Som -Riu Capdepera comença el proper dilluns dia 12 a la nit, quan l’artista urbà Sath comenci a dibuixar a una paret de l’aparcament del Centre Cap Vermell, a Cala Rajada. El dia 16, hi haurà una acció conjunta al mural Som- Riu a càrrec dels alumnes del CEIP s’Auba, CEIP s’Alzinar, 1er d’ESO de l’IES Capdepera i Joan Mesquida de Manacor, acompanyats per l’artista.

El projecte Som-Riu és una intervenció artística a un lloc públic per donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional.

Són tendència