Connect with us

Opinió

Jaume Asens i Llodrà, Itziar González, Jordi Gorrió, Pla General, Més + Esquerra i l’OCB de Manacor

Jaume Asens i Llodrà, Itziar González, Jordi Gorrió, Pla General, Més + Esquerra i l'OCB de Manacor

Les veritats contades d’una manera intrascendent no fan tant de mal, encara que piquen. Idò grata-hi

JAUME ASENS I LLODRÀ (de ses Cabanasses).

JAUME ASENS I LLODRÀ (de ses Cabanasses) polític català, barceloní, cap de llista al Congrés dels Diputats el 2019 per la circumscripció de Barcelona per En Comú Podem i previsiblement repetidor a les properes del 10-N. Ho podíem veure per la tv assegut devora d’en Pablo Iglesias al Congrés, ha estat també aquests últims anys l’home de confiança de n’Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona i aquests dies convulsos a TV3 fent costat a la portaveu dels Comuns.

I qui és aquest home d´aspecte senzill, educat i que tan bones vibracions transmet…. idò amics del Safareig aquest polític té una cama manacorina, ja que la seva mare és de Manacor, de Ses Cabanasses i ell ha estiuejat molts d’anys al Port on tenen posada ben davant l´edifici municipal . Diuen que de petit manejava els optimists del CN molt bé i aquests darrers estius vos ho podíeu trobar a la Biblioteca manejant els ordinadors.

Aquest home és llicenciat en Dret i Filosofia i té estudis de Ciències Polítiques i Socials. Advocat fundador del despatx “Francesc Layret” ,va representar a grups de defensa de la llengua Catalana en la querella contra l’expresident del Govern Balears J. Ramón Bauzà pel decret pel TIL i ha sigut l’Advocat de tota mena d’activistes en defensa de lluites socials com també de l’acusació popular contra Luís Barcenas. És autor d’un caramull de llibres relacionats amb els drets civils.

Retallades de 40.000 € al Teatre-Auditorium per a la programació de la temporada 2019/2020.

El llinatge Llodrà està lligat per sempre a l’Apotecari Llodrà, conegut popularment com el Jaume de Ses Cabanasses o Es Cabanassí, polític del temps del franquisme i també fundador d’AP juntament amb el Pediatre de Son Suau. D’aquell temps ha plogut molt i ambdós personatges ja fa anys que ens deixaren. No cal dir que el conco Llodrà representava tot el contrari del brillant polític dels Comuns.

Retallades de 40.000 € al Teatre-Auditorium per a la programació de la temporada 2019/2020. El Consell Insular ha tret la tisora i segons els censors-interventors deixaran de fer l’aportació abans descrita a la nostra institució més representativa que presenta un balanç d’assistència de més de 100.000 (cent mil persones) espectadors la temporada passada. Quasi res va dir aquell!!! i sense fer el més mínim renou mediàtic ni despeses en publicitat als mitjans ni enlloc, amb un mínim d’infraestructures i de personal, això sí amb moltíssima de dedicació, professionalitat i esment, molt d’esment a les despeses.
Amics lectors, feis comparacions amb el Teatre Municipal de Ciutat : amb programació, personal, publicitat, repercussió mediàtica, programació i per descomptat assistència de públic… feu-ho i aturau-vos un parell de minuts fent comparacions.

Itziar González.

I els nostres polítics que en diuen d’aquesta injustícia…. bé, els nostres diputats mai, mai de mais, han pintat un rave a Ciutat… és hora que la Part Forana s’enrabii i envesteixi de cap a Ciutat. N’Itziar González (ai !! com enyoram a l’Arquitecte barcelonina) quan va començar la seva xerrada al Teatre va dir que uns amics seus quan s’assabentaren que venia a Manacor li digueren: Manacor és la Casa Blanca del Teatre , i nosaltres ens sentirem orgullosos d´aquest reconeixement. Esperem que les Institucions rectifiquen, però si no ho fan els polítics han de pressionar i fer-ho públic. Des d’aquestes planes ens agradaria saber el pressupost del Teatre Principal i compararíem.

El Pla General planeja davall davall les catifes de La Sala i espera el tro de sortida per emprendre el vol d’una manera provisional. Aquest Pla pot dividir a una part dels progressistes de Més-Esquerra. El foc amic s’ha fet sentir encara que no s’els hagi escoltat. Veurem com acaba tot. Convé no oblidar que és el Pla redactat pel PI i l’eminència supervisora de l’Advocat Urbanístic de La Sala, tot un personatge, diuen.

Jordi Caldentey 'Gorrió'

Jordi Caldentey ‘Gorrió’.

La delegació a Manacor de l’OCB ja té nou equip Directiu. En Jordi Gorrió ha aplegat, en Serafí Lliteres és el nou President i en Sebastià Riera el Vice-President.

Un separatista i un unionista al capdavant de l’Obra Cultural Balear … Qui en dóna més …. s’admeten apostes fins on arribarà l’entente cordiale… ? Chi lo sa !!.

Un separatista i un unionista al capdavant de l’Obra Cultural Balear de Manacor… Qui en dóna més …. s’admeten apostes fins on arribarà l’entente cordiale… ?

Són tendència