Connect with us

Actualitat

400 persones es manifesten a Manacor contra la sentència de l’1-0

400 persones es manifesten a Manacor contra la sentència de l'1-0

En l’acte s’ha llegit un manifest de suport a les llibertats democràtiques que han estat recolzat amb crits de ‘Llibertat Presos Polítics’ per part dels presents

En l’acte de Manacor s’ha llegit un manifest de suport a les llibertats democràtiques que ha estat recolzat amb crits de ‘Llibertat Presos Polítics’ per part dels presents.

La plaça de Sa Bassa de Manacor ha estat l’escenari aquest dilluns a la nit d’una de les moltes concentracions de protesta que s’han convocat en diferents localitats de Mallorca per a mostrar el seu rebuig a la sentència dictada a primera hora del dia per part del Suprem contra els líders polítics independentistes de Catalunya. En l’acte de Manacor s’ha llegit un manifest de suport a les llibertats democràtiques que ha estat recolzat amb crits de ‘Llibertat Presos Polítics’ per part dels presents. Entre els assistents, molts veïnats de Manacor i de municipis de la Comarca. També han participat de l’acte el batle de Manacor, Miquel Oliver, que s’ha vist obligat a haver d’anunciar un recés de 30 minuts en el ple municipal que s’estava celebrant en el Consistori per a poder assistir a la convocatòria, l’actual portaveu de Més per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, així com el batle de Montuïri, Joan Verger, entre altres representants polítics.

400 persones es manifesten a Manacor contra la sentència de l'1-0

També ha participat de l’acte el batle de Manacor, Miquel Oliver, que s’ha vist obligat a haver d’anunciar un recés de 30 minuts en el ple municipal que s’estava celebrant en el Consistori per a poder assistir a la convocatòria.

Són tendència