Connect with us

Actualitat

Nova operació antidroga a distints municipis de Mallorca

Detingudes 13 persones després de diversos registres a 11 domicilis i bars de d’Alcúdia, Port d’Alcúdia i Can Picafort

La Guàrdia Civil ha detingut a 13 persones en una nova operació antidroga després de diversos registres realitzats aquest dimecres a Alcúdia, Port d’Alcúdia i Can Picafort.

Així mateix, segons ha explicat l’Institut Armat en una nota informativa, també s’han confiscat diverses drogues, vehicles i doblers i s’han desmantellat vuit punts de venda de droga i un laboratori d’adulteració de cocaïna.

Concretament, en l’anomenada operació ‘Heisenberg’, s’han confiscat 1.000 pastilles d’èxtasis, 300 grams de cocaïna, més de 1.510 plantes de marihuana, dos quilos de cogollos, 300 grams d’haixix, Speed, LSD, 14.000 euros en metàl·lic, set turismes i una motocicleta.

En l’anomenada operació ‘Heisenberg’, s’han confiscat 1.000 pastilles d’èxtasis, 300 grams de cocaïna, més de 1.510 plantes de marihuana, 300 grams d’haixix, Speed, LSD, 14.000 euros en metàl·lic, set turismes i una motocicleta

Als detinguts se’ls acusa de suposats delictes d’organització criminal i tràfic de drogues.

El passat dia 26 de maig, la Guàrdia Civil d’Inca, duia a terme els tres primers registres, en els quals es va detenir al capitost de la banda i es van intervenir 300 grams de cocaïna, 1.400 plantes de marihuana, a més d’un laboratori complet amb eines i químics per a la recepció i adulteració de la cocaïna.

La recerca va seguir el seu curs i la matinada del dimarts, 80 guàrdies civils de diverses unitats de Mallorca, van irrompre simultàniament en la resta dels domicilis on es va detenir a la resta de l’organització i es van confiscar diferents quantitats de droga i doblers.

En els últims dies la Guàrdia Civil ha desmantellat 15 punts de venda a Pollença, Alcúdia i voltants, a més dels 16 punts de venda de l’operació.

Són tendència