Connect with us

Actualitat

El Pi s’interessa per la viabilitat econòmica de la Fira de Teatre i la seguretat de Cala Varques

La viabilitat econòmica de la Fira de Teatre i la seguretat de Cala Varques, preguntes que trasllada El Pi al ple de Manacor

Sessió ordinària corresponent aquest mes d’octubre

L’Ajuntament de Manacor celebrarà el pròxim dilluns, dia 14, a partir de les 19 hores del capvespre, la sessió ordinària corresponent aquest mes d’octubre. L’ordre del dia es compon de 18 punts, sense comptar l’apartat de les mocions dels distints grups municipals i els precs i preguntes. La Fira de Teatre de Manacor tornarà a ser un dels temes de debat de la proxima sessió. El Pi ha presentat una pregunta en aquest sentit, després que el Consell de Mallorca decidís canviar la subvenció que rebia el Teatre de Manacor, per un conveni de col·laboració amb el Teatre Principal. El PI Manacor creu que “aquest canvi de model de subvenció, repercutirà negativament a l’activitat teatral del nostre municipi així com a l’activitat econòmica i sociocultural del mateix”. Demanen saber la postura del govern municipal respecte a aquest canvi promogut des del Consell de Mallorca. Des d’El Pi lamenten que, aquest assumpte que ja va ser tractat al Ple ordinari del mes de setembre, avui en dia encara no hagi obtingut cap mena de resposta per part de l’equip de govern.

Entre les preguntes presentades pel partit a l’oposició, també s’interessen per saber les accions duites a terme per part de l’Ajuntament i/o altres administracions per tal de garantir la seguretat de les persones, protegir l’entorn i acabar amb les activitats il·legals al voltant de la platja de Cala Varques.

Són tendència