Connect with us

Vist a les xarxes

IB3 dóna a Sant Llorenç 1.500 euros del premi obtingut per un reportatge sobre la torrentada

IB3 dóna a Sant Llorenç 1.500 euros del premi obtingut per un reportatge sobre la torrentada

El treball periodístic “Després de la tempesta” va ser distingit en l’última edició del Premi de Periodisme de l’Associació de Periodistes de Balears (APIB)

L’equip d’IB3 guardonat amb 1.500 euros en l’última edició del Premi de Periodisme de l’Associació de Periodistes de Balears (APIB), per un reportatge sobre la torrentada del 9 d’octubre de l’any passat, ha donat la dotació total del premi al municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

Aquest donatiu per part de la cadena de radiotelevisió pública de les Illes Balears té l’objectiu de contribuir a la recuperació del municipi després de la torrentada produïda fa just un any, ha explicat aquest dimecres l’APIB en un comunicat.

El reportatge guanyador “Després de la tempesta”, dirigit Jaume Perelló, va comptar amb la participació de membres del programa Zoom i dels serveis informatius de la cadena pública.

La presidenta de l’APIB, Ángeles Durán, es va reunir aquest dimarts amb l’equip autor del reportatge en les instal·lacions de l’ens públic per a fer efectiva la cessió del premi, i els va felicitar “per haver guanyat el premi en una edició tan competitiva i per tenir aquest gest i donar el seu import” al municipi afectat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *