Connect with us

Societat

Tretze centres de flors i un minut de silenci per recordar a les víctimes de Sant Llorenç

Plaça de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

La plaça de l’Ajuntament, acollirà aquest dimecres, a les 19.30 hores, un acte en memòria de les persones que perderen la vida ara fa un any

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, assistirà aquest dimecres als actes organitzats en record de les víctimes de la torrentada del Llevant de Mallorca, coincidint amb el primer aniversari de la tragèdia..

En aquest I Memorial es farà un acte simbòlic a la plaça de l’Ajuntament que consistirà en l’ofrena de tretze centres de flors i un minut de silenci per recordar les persones que varen perdre la vida ara fa un any. En acabar, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, oficiarà una missa a l’església parroquial de Sant Llorenç.

Per part del Govern hi seran presents també el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez; la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago; la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez; el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir; la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, i la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro.

Per la seva part, el PP ha anunciat l’assistència a l’acte del president del partit, Pablo Casado.

Són tendència