Connect with us

Actualitat

Santanyí estrena el primer parc per practicar cal.listènia

Santanyí estrena el primer parc per practicar cal.listènia

Aquest nou equipament situat al costat del l’IES Santanyí, no serà l’únic; Cala d’Or també comptarà amb unes instal·lacions similars

En diverses ocasions joves del municipi de Santanyí s’ha dirigit a l’Ajuntament per demanar unes instal·lacions adequades per practicar cal·listènia a algun dels parcs que hi ha als diferents nuclis. Per això, des del consistori santanyiner es va posar en contacte amb una empresa especialitzada, i ha construït el primer parc per practicar aquest esport al carrer Bernat Vidal i Tomàs de Santanyí.

La cal·listènia és un sistema d’exercici físic en el qual l’interès està en els moviments de grups musculars, més que en la potència i l’esforç, i l’entrenament utilitza principalment el pes corporal, sense la necessitat de càrregues o resistències addicionals. La paraula prové del grec kallos (bellesa) i sthenos (fortalesa) i l’objectiu és l’adquisició de gràcia i bellesa en l’exercici.

Aquest nou equipament situat al costat del l’IES Santanyí, no serà l’únic per practicar cal·listènia del municipi. També s’està dotant el nucli de Cala d’Or amb unes instal·lacions similars a la zona esportiva situada al carrer Molins, just devora del CEIP Santa Maria del Mar. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Santanyí, Maria Francisca Rosselló, s’ha mostrat molt satisfeta del fet que l’equipament ja estigui a disposició de tothom: “estem contents de poder donar resposta a una demanda de la nostra gent jove, perquè moltes vegades sembla que les institucions s’obliden d’ells, i per nosaltres són prioritaris. Esperem que siguin molts els que s’animin a utilitzar els aparells a Santanyí, i també a Cala d’Or, quan estiguin instal·lats definitivament”.

Està previst que el nou equipament del nucli costaner estigui obert en les pròximes setmanes. Des de l’Ajuntament es recorda que és important seguir les instruccions que acompanyen els aparells a l’hora de fer exercici.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència