Connect with us

Actualitat

El govern de Felanitx estableix un control d’accès al registre i el PP ho considera “censura”

El govern de Felanitx decideix establir un control d'accès al registre municipal i el PP ho considera "censura"

El fet ha provocat un encreuament d’acusacions entre el batle, Jaume Monserrat i la portaveu dels populars, Catalina Soler

L’Ajuntament de Felanitx, mitjançant un comunicat de premsa fet públic aquest dimarts, ha qualificat de demagoga a la portaveu municipal del Partit Popular, Catalina Soler. Els populars han criticat que el batle, Jaume Monserrat, “hagi decidit vetar l’accés al Registre a tots els partits de l’oposició”. Per als populars és “una mostra més de la censura a la qual l’equip de govern sotmet als felanitxers”.

Per la seva part, el consistori defensa l’actuació de controlar l’accés al registre, que “en cap cas és de censura”. Segons la versió de l’equip de govern, l
Ajuntament ha decidit fer un decret on quedi clar quines són les persones autoritzades per accedir a les dades municipals i amb conseqüència hauran d’assumir les responsabilitats que pertoquin si se’n fa un mal ús. L’objectiu d’aquest decret és no desvetllar informació que en tots els casos és confidencial.

 El govern municipal de Felanitx considera que les denúncies fetes per la portaveu del Partit Popular, Catalina Soler, “responen a una voluntat de crispar l’ambient del consistori”. 

El batle, Jaume Monserrat, ha posat de manifest que “ens pareix molt demagògic i dut a l’extrem que Catalina Soler faci aquestes declaracions sense to ni so quan des de l’Ajuntament no li volem posar cap pega”. En aquest sentit, Monserrat explica que “per facilitar la feina de l’oposició es dictarà un decret donant accés al registre municipal a tots els regidors de la corporació on s’especificarà les condicions d’ús del registre”.

Catalina Soler considera que la decisió “és un insult a la gestió i a la política municipal. No permetrem que el Pacte segueixi menyspreant als partits que estam a l’oposició i que representam als milers de felanitxers que ens han votat”.

El govern municipal de Felanitx considera que les denúncies fetes per la portaveu del Partit Popular, Catalina Soler, “responen a una voluntat de crispar l’ambient del consistori”

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència