Connect with us

Actualitat

Denuncien la perillositat del Pont dels Jueus de Llucmajor pel seu mal estat

Ciutadans exigeix que s’executi el projecte de reforma que estava previst pel Consorci de la Platja de Palma

Ciutadans (Cs) Llucmajor ha denunciat aquest dimecres “l’estat perillós” del Pont dels Jueus, zona limítrofa entre aquest municipi i Palma, i ha exigit que s’executi el projecte de reforma que estava previst pel Consorci de la Platja de Palma.

En un comunicat, Cs ha explicat que han registrat una petició a l’Ajuntament perquè insti a les administracions públiques competents al fet que es posin d’acord per “solucionar de forma urgent i definitiva aquest problema abans que calgui lamentar més desgràcies o accidents”, ha explicat la coordinadora de Cs Llucmajor, Noemí Getino.

Getino ha considerat “una necessitat per als ciutadans de Llucmajor des de fa anys” reformar aquest pont perquè sigui més segur i ha lamentat que, “en estar enmig de dos municipis i formar part d’una xarxa de ferrocarril en desús, cap administració pública s’ha fet càrrec del problema”.

La coordinadora ha descrit les reformes més urgents que precisa la zona i ha assenyalat que és un camí de pas diari de veïns entre la zona de S’Arenal de Llucmajor i de Palma.

“El pont té una altura considerable al punt central i lamentablement gairebé tots els anys escoltem alguna desgràcia”, ha dit Getino qui també ha reclamat barreres més altes en els dos costats, que actualment tenen una altura d’entre 30 i 70 centímetres.

Segons ha afegit, és “un autèntic perill per als nins que acostumen a jugar per la zona, per als vianants i també per als ciclistes, que en cas de caiguda seria un accident mortal”.

Són tendència