Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç acull unes jornades sobre la salut mental

Sant Llorenç acull unes jornades sobre la salut mental

140 professionals d’arreu de Mallorca han pres part del Congrés titulat “Formació bàsica en psicopatologia i intervenció comunitària”

L’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar ha acollit durant tres jornades matineres ben intenses –concretament el dijous 3, el divendres 4 i el dissabte 5 d’octubre– el Congrés de Salut Mental “Formació bàsica en psicopatologia i intervenció comunitària” organitzat per 3 Salut Mental.

Aquest congrés ha comptat amb l’assistència de 140 professionals de l’àmbit de la salut mental d’arreu de Mallorca, alguns dels quals formen part de les associacions Estel de Llevant, Associació Gira-sol i Fundació Garrover.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència dels ponents Laura Martín i Fernando Colina, dos psiquiatres amb una llarga trajectòria i experiència a nivell estatal dintre d’aquest sector. Martín i Colina han format als assistents en matèria de salut mental, específicament oferint una nova visió per definir noves tècniques i formes a l’hora de treballar en el sector i establint un enfocament innovador pel que fa al tracte de les persones que pateixen qualsevol problema de salut mental.

Sens dubte ha resultat un congrés molt profitós per a totes les persones que hi han participat, les quals han augmentat el seu bagatge en aquesta matèria i han obtingut un diploma que avala l’assoliment d’aquests nous coneixements.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència