Connect with us

Actualitat

Els membres del clan dels Lobato, detinguts en 2017 a Petra, accepten penes que sumen 40 anys de presó

Els membres del clan dels Lobato, detinguts en 2017 a Petra, accepten penes que sumen 40 anys de presó

Estan acusats d’haver assaltat 21 cases i empreses de l’interior de Mallorca entre els anys 2016 i 2017

Deu membres del grup delictiu conegut com a clan dels Lobatos han confessat aquest dilluns davant un tribunal de l’Audiència de Palma que en 2016 i 2017 van atracar 21 empreses i habitatges a Mallorca i han estat condemnats per això a penes que sumen 39 anys i 9 mesos de presó.

Les defenses dels encausats han aconseguit un acord amb la Fiscalia i l’acusació particular per a acceptar els càrrecs que pesaven contra els integrants de la banda a canvi de reduir la petició de condemnes, que inicialment sumaven 120 anys i 9 mesos de reclusió.

L’acord contempla l’exoneració d’un dels acusats i la consideració com a mera encobridora d’una de les dues dones processades, mentre que els nou restants han estat considerats culpables d’integració de grup criminal i robatori.

Dos dels encausats, dels quals sis estaven a la presó provisional, han estat condemnats per atemptar contra guàrdies civils i altres dos per tràfic d’estupefaents.

La pena més elevades ascendeixen a 6,5 i 6 anys de presó i la menor és de 9 mesos. En total, les condemnes sumen un terç del que originalment plantejava la Fiscalia. Els béns i els doblers en efectiu que van sostreure els integrants del grup tenien un valor aproximat d’uns 230.000 euros.

Els béns i els doblers en efectiu que van sostreure els integrants del grup tenien un valor aproximat d’uns 230.000 euros

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència