Connect with us

Actualitat

Cladera avança un pla de xoc turístic per a contrarestar la fallida de Thomas Cook

Cladera avança als hotelers de Cala Millor un pla de xoc de promoció turística per a contrarestar la fallida de Thomas Cook

La zona costanera de Son Servera i Sant Llorenç concentra unes 37.000 places hoteleres i és la tercera destinació en importància de Balears

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera s’ha desplaçat aquest dilluns a Son Servera, on ha mantingut una reunió de feina amb la batlessa, NataliaTroya, i altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal. A la trobada, la batlessa ha traslladat a la Presidenta els projectes prioritaris per al municipi, com són la gestió de residus, medi ambient o infraestructures viàries.

La preocupació per les conseqüències de la fallida del turoperador Thomas Cook al municipi i com ja està afectant això els empresaris turístics de la zona ha motivat també una trobada a Cala Millor entre la presidenta Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, amb membres del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, un ens integrat pels ajuntaments i empresaris turístics dels dos municipis.

A la reunió hi ha assistit, a més de la batlessa de Son Servera i el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, una vintena d’empresaris d’hoteleria i restauració, entre ells, representants d’Hipotels, una de les empreses hoteleres més afectades per la fallida. Cladera els ha avançat la posada en marxa un pla de xoc de promoció turística, liderat pel Consell de Mallorca, institució competent en promoció turística que es presentarà avui horabaixa al Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme.

La gestió de residus, medi ambient o infraestructures viàries, prioritats del municipi de  Son Servera

«Els empresaris han acollit bé la visita, perquè estan preocupats, com nosaltres, per això hem actuat de forma conjunta totes les administracions, tant estatal com autonòmica i insular», ha apuntat Cladera. «Volem que sàpiguen que, com a institució insular en representació dels municipis, estam al seu costat, per canalitzar les seves peticions, preocupacions i per informar-los, com hem fet, de les nostres actuacions en matèria de promoció», ha conclòs la presidenta.

La zona turística de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar aplega unes 37.000 places hoteleres i és la tercera destinació en importància de les Illes Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència