Connect with us

Societat

Melchor Mascaró, guanya els ‘VIII Premis CAEB a les Bones Pràctiques Empresarials en Seguretat i Salut Laboral 2019’

Melchor Mascaró, guanya els 'VIII Premis CAEB a les Bones Pràctiques Empresarials en Seguretat i Salut Laboral 2019'

Carmen Planas: “Volem estendre la cultura de la prevenció i el concepte d’empresa saludable entre les empreses de Balears dins del compliment dels ODS que marca l’Agenda 2030 de l’ONU”

La constructora Melchor Mascaró, conjuntament amb Vopsa, han estat les empreses guanyadores de la ‘VIII Edició de Premis CAEB a les Bones Pràctiques Empresarials en Seguretat i Salut Laboral’, que organitza la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears (CAEB) en col·laboració amb la Fundació Estatal per a la Prevenció de Riscos Laborals. Les empreses que han estat distingides com a finalistes han estat Endesa i Siles Construcciones, en la categoria ‘Empreses de més de 200 treballadors’ i en la categoria ‘Empreses d’1 a 200 treballadors’, respectivament.

La presidenta de CAEB ha destacat que “amb aquests premis pretenem reconèixer i posar en valor els esforços i la labor realitzada per les empreses en matèria de prevenció de riscos laborals”. Carmen Planas ha felicitat els guanyadors i finalistes assenyalant que “oferir entorns de treball segurs i saludables és un factor clau per a ser empreses competitives perquè les empreses les conformen les persones i, si les persones estan bé, les empreses funcionen bé”.

Planas ha explicat així mateix que “la seguretat i salut laboral és un valor que, des de CAEB, venim defensant i promovent des de fa 20 anys amb una intensa labor divulgativa, d’informació, d’assessorament i de suport al nostre teixit empresarial”.

“Volem estendre la cultura de la prevenció i el concepte d’empresa saludable entre les empreses de Balears dins del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca l’Agenda 2030 de les Nacions Unides”, ha ressaltat Carmen Planas.

En concret, els ‘Premis CAEB a les Bones Pràctiques Empresarials en Seguretat i Salut Laboral 2019’ s’emmarquen dins dels ODS 3 -garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots en totes les edats- , ODS 6 -igualtat de gènere-, ODS 8 -treball decent i creixement econòmic- i el ODS 9 -indústria, innovació i infraestructures-.

Són tendència