Connect with us

Oci i Cultura

La millor cuina d’Algaida es concentra durant 10 dies a la Mostra Gastronòmica

La millor cuina d'Algaida es concentra durant 10 dies a la Mostra Gastronòmica

Entre el 10 i el 20 d’octubre

Restauradors, vinaters, artesans i comerciants d’Algaida, Pina i Randa s’han unit per a donar un nou impuls a la Mostra Gastronòmica que enguany arriba a la 13a edició.

Entre el vinent dijous dia 10 i el diumenge dia 20 d’octubre, fins a nou restaurants oferiran menús amb els seus plats més representatius a preus que oscil·len entre els 18 i els 22 euros, amb begudes no incloses en el preu. En aquest sentit, les bodegues locals Can Majoral i Oliver Moragues, participen de la mostra i els restaurants oferiran els seus vins a 12’50 € la botella.

És imprescindible reserva prèvia en els restaurants. Els participants són: Cal Dimoni, Can Sant Cafè, es Celler de Randa, es 4 Vents, Katarsis, Pizzeria Da Mauro, s’Hostal d’Algaida, sa Talaieta i Santuari de Cura.

La millor cuina d'Algaida es concentra durant 10 dies a la Mostra Gastronòmica

Restauradors, vinaters, artesans i comerciants d’Algaida, Pina i Randa s’han unit per a donar un nou impuls a la Mostra Gastronòmica que enguany arriba a la 13a edició.

L’Associació de Comerç i Empresa i la d’Artesania d’Algaida, Pina i Randa, col·laboren en la mostra amb productes dels comerços, empreses i artesans del municipi, que han servit per a confeccionar 10 cistelletes que es sortejaran entre les persones que vagin a tastar els menús de la mostra. En el restaurant hauran d’emplenar una butlleta per a entrar en el sorteig.

En l’acte de presentació de la mostra celebrada avui en el Celler de Randa, la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, ha destacat l’elevada participació de restaurants d’aquesta edició. “Aprofitam per mostrar la riquesa i varietat gastronòmica que té el nostre municipi, volem fer una convidada a la gent perquè aprofiti aquests 10 dies per venir a conèixer els nostres restaurants i a tastar els nostres vins”, apunta la batlessa.

Per la seva banda, Margalida Fullana, regidora de Desenvolupament Local i Econòmic i Fires i Mercats, ha aplaudit “la col·laboració dels artesans i comerciants i empresaris del municipi perquè la seva participació fa que la mostra gastronòmica serveixi per donar a conèixer els productes locals”.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, ha destacat l’elevada participació de restaurants d’aquesta edició

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència