Connect with us

Comunitat

MÉS manifesta el seu desacord amb què es “regali” l’Impost de Turisme Sostenible als hotelers

MÉS per Mallorca manifesta el seu desacord amb què es "regali" l’Impost de Turisme Sostenible als hotelers

Per la fallida de Thomas Cook

MÉS per Mallorca ha manifestat el seu malestar amb què es “regali” l’Impost de Turisme Sostenible als hotelers afectats per la fallida de Thomas Cook, ja que els turistes en el seu moment sí que el varen pagar als establiments.

La formació recorda que es tracta d’un impost finalista que els visitants varen abonar per a contrarestar els efectes negatius del turisme en temes mediambientals, patrimonials i socials, no per a ajudar empreses en cas de problemes econòmics; Guillem Balboa, portaveu dels ecosobiranistes, ha titllat “d’engany als turistes” i de “desvirtuar l’Impost de Turisme Sostenible” aquesta mesura.

El partit verd ha assegurat que la mesura no compta amb l’acord de les tres formacions que participen del Govern, i han assegurat que per a ajudar les empreses es poden explorar altres vies. A més, Balboa ha dubtat de l’encaix legal de la proposta i de “donar un import recaptat a qui no l’ha pagat”.

MÉS per Mallorca manifesta el seu desacord amb què es "regali" l’Impost de Turisme Sostenible als hotelersNegueruela: “Les mesures van ser consensuadesper tots els partits integrants del Pacte de Govern”

Per la seva part, la portaveu del Govern, Pilar Costa, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, han declarat aquest divendres que la bonificació de l’impost de turisme sostenible als hotelers afectats per la fallida del touroperador Thomas Cook, igual que la resta de les mesures davant aquesta situació, van ser consensuades “en el si del Govern”, inclosos els representants de Més en l’Executiu. D’aquesta manera han replicat al desmarcatge de MÉS que, a través d’un comunicat, ha mostrat el seu rebuig a “regalar” l’ecotaxa als hotelers afectats.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència