Connect with us

Actualitat

Intervinguts més de 3.000 articles falsificats en 7 comerços de Cales de Mallorca

Intervinguts més de 3.000 articles falsificats en 7 comerços de Cales de Mallorca

Un home, d’origen pakistanès, ha estat detingut per un delicte contra la propietat industrial

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut a un home de 33 anys, d’origen pakistanès, com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial.

Integrants de la Comissaria de Policia Nacional a Manacor van procedir a la inspecció simultània de set establiments comercials d’un centre comercial de la zona de Cales de Mallorca, on van localitzar una important quantitat de material exposat a la venda que referia evidències de falsedat, intervenint més de tres mil articles.

La recerca es va iniciar durant els mesos d’estiu, duent a terme sengles vigilàncies en el centre comercial on els agents van constatar la comercialització d’articles, roba, bosses i altres complements amb els logotips de reconegudes marques comercials a un preu anormalment reduït, sense etiqueta i sense embalatge, la qual cosa deixava entreveure la seva falsedat.

Una vegada verificada l’existència d’aquests articles es va establir un dispositiu al qual van acudir inspectors policials així com personal de l’Ajuntament de Manacor i perits de marques comercials, procedint-se a la confiscació de material falsificat que d’haver-se comercialitzat hagués generat unes pèrdues a les marques originals superior al mig milió d’euros. També va ser intervinguda maquinària i aparells tecnològics necessaris per a la impressió de logotips.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència