Connect with us

Vídeos Recomanats

Un estudi determina que “tots tenim plàstics en el nostre organisme”

Detectades fins a 21 substàncies derivades del plàstic en el cos d’una vintena de personalitats que s’han sotmès a la prova

Un estudi impulsat per Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable (Rezero) ha detectat fins a 21 substàncies derivades del plàstic d’un sol ús a l’orina d’una vintena de persones rellevants. Aquest dimecres s’han presentat els resultats d’aquest estudi pioner, que compta amb la col·laboració de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental. L’objectiu, tal com han assenyalat els impulsors, és conscienciar i sensibilitzar sobre la problemàtica dels plàstics en la salut humana a través de la campanya «Salut de plàstic».

Així, una vintena de persones rellevants en diversos àmbits de la societat illenca i catalana es van prestar com a voluntàries per analitzar la presència de 27 composts derivats del plàstic (quinze ftalats i dotze fenols). En tots els participants de l’estudi s’han trobat els quinze ftalats, mentre que del segon tipus de compost n’hi ha hagut tres que no s’han detectat en cap dels voluntaris.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *