Connect with us

Societat

Mobilitzacions contra Abanca per avançar els terminis fixats pel desnonament de la família Santiago Moreno a Llucmajor

Mobilitzacions contra Abanca per avançar els terminis fixats pel desnonament de la família Santiago Moreno a Llucmajor

La plataforma Stop Desnonaments Mallorca va protagonitzar una massiva aferrada d’adhesius de protesta en l’única oficina que té l’entitat financera a Mallorca

El passat 28 de setembre, des de la plataforma Stop Desnonaments Mallorca i el Front Obrer, es va dur a terme una acció de denúncia pública contra l’entitat financera Abanca després de la seva fèrria decisió d’avançar el termini previst per desallotjar a la família Santiago Moreno de Llucmajor. La plataforma recorda que els integrants d’aquesta família té a 7 persones amb discapacitat severa, un nin de 5 anys i una dona víctima de violència masclista, “sense oferir cap mena d’alternativa digna al qual probablement és el cas més sagnant de tot l’Estat”, assegura la plataforma.

L’acció de protesta va consistir en una massiva aferrada d’adhesius en l’única oficina comercial que Abanca té actualment a Mallorca. En els adhesius es podia llegir: “Aquest banc enganya, estafa i treu a la gent de casa seva.”

Les dues organitzacions denuncien també la falta de voluntat del citat banc per a cercar una solució al problema de reubicació que sofreix la família afectada. També denuncien “la incapacitat de l’IBAVI, de l’Ajuntament de Llucmajor i de les institucions en general per a abordar el terrible problema que sofreixen les famílies treballadores de Mallorca enfront d’especuladors i els desorbitats preus de l’habitatge”.

Són tendència