Connect with us

Comunitat

Lliurades dues obres del pintor José Luís Mesas al papa Francesc

Lliurades dues obres del pintor José Luís Mesas al papa Francesc

L’acte, celebrat aquest dimecres al Vaticà, ha comptat amb l’assistència de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, han participat aquest dimecres en l’Audiència Pública del papa Francesc, oficiada a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, amb motiu del lliurament de dues obres del pintor José Luís Mesas al Sant Pare.

Les dues obres donades són un retrat del pontífex i una segona tela amb el nom “Cristo de los gitanos con los cuatro elementos”, que respon a una reproducció a escala d’una obra de gran format pintada per Mesas anteriorment.

El Consell de Mallorca, conjuntament amb el Bisbat, han col·laborat amb l’entorn del pintor per poder aconseguir dur a terme aquesta donació, a partir de gestions realitzades des del passat mes de març, a instàncies de l’ex president Miquel Ensenyat. La presidenta Cladera ha afegit avui la “satisfacció que un artista mallorquí com Mesas hagi pogut complir el seu somni de lliurar una obra seva al papa Francesc” en un acte “emotiu” i del qual ha destacat la “proximitat del Sant Pare”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència