Connect with us

Comunitat

5 hotels de Cala Millor avancen el tancament després de la fallida de Thomas Cook

5 hotels de Cala Millor avancen el tancament després de la fallida de Thomas Cook

Des de l’Associació hotelera no preveuen més decisions d’aquest tipus perquè el turoperador britànic representava només el 25% de les places turístiques de la zona

Primeres conseqüències després de la fallida de Thomas Cook a Cala Millor. Malgrat el que s’havia dit dies enrere, sobre el massiu tancament d’establiments hotelers en aquest indret del Llevant després de la fallida anunciada del turoperador britànic, no ha estat fins a aquesta setmana quan han començat a apreciar-se els primers efectes en aquest sentit. Entre aquest dilluns i avui dimarts, cinc hotels de la zona han decidit donar per acabada la present temporada alta, afectats pel concurs de creditors del suposat gegant turístic.

Des de l’Associació Hotelera de Cala Millor, el seu gerent, Marcial Rodríguez, ha excepció d’aquests cinc tancaments, no preveu més decisions d’aquest tipus en els pròxims dies. El tancament dels primers establiments hotelers en Cala Millor, afecta principalment a negocis turístics que treballaven únicament amb Thomas Cook i el cas d’hotels que eren gestionats directament pel turoperador. Segons el representant de l’Associació Hotelera, en el cas concret de Cala Millor, Thomas Cook gestionava únicament el 25% del total de places turístiques existents. La seva fallida tindrà incidència directament en algunes explotacions hoteleres, però en termes generals en la zona es treballa de manera diversificada amb molts grups turístics.

En aquestes últimes hores també s’han anunciat el tancament d’hotels abans d’hora en altres indrets turístics del Llevant i el Migjorn, com és el cas de Cala Agulla, Cala Rajada o Cala d’Or, principalment.

En aquestes últimes hores també s’han anunciat el tancament d’hotels abans d’hora en altres indrets turístics del Llevant i el Migjorn, com és el cas de Cala Agulla, Cala Rajada o Cala d’Or, principalment

 

Són tendència