Connect with us

Vist a les xarxes

El batle Oliver llueix un llaç groc amb motiu del segon aniversari de l’1-O

El batle Oliver llueix un llaç groc amb motiu del segon aniversari de l'1-O

Coincidint amb la roda de premsa celebrada aquest dimarts a Manacor per a donar a conèixer l’acord programàtic del govern municipal

Aquest dimarts es compleixen dos anys de l’1-O a Catalunya. I el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha volgut aprofitar aquest fet lluint un llaç groc en la seva camisa, reivindicant la llibertat dels polítics catalans que dos anys després continuen encara ara en presó preventiva. El batle ha comparegut, conjuntament amb els seus socis de govern (Unides Podem i PSIB-PSOE), a la sala de premsa de l’Ajuntament per a donar a conèixer l’acord programàtic del govern municipal de Manacor. Entesa política del Pacte en clau local, però que difícilment podria aconseguir-se respecte a la situació social i política que es viu a Catalunya. Més + Esquerra i el PSOE mantenen diferències de criteri important en aquest sentit.

L’aniversari del referèndum independentista que va ser declarat il·legal per la Justícia espanyola i de les càrregues policials contra els votants que volien exercir lliurement el seu dret a decidir, arriba enmig d’un clima de tensió davant la imminent sentència del Procés.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència