Connect with us

Oci i Cultura

“Mallorca terra de llecor” permet descobrir diferents racons de l’illa mitjançant els textos d’Antoni Maria Alcover

"Mallorca terra de llecor" permet descobrir diferents racons de l'illa mitjançant els textos d'Antoni Maria Alcover

La segona temporada del cicle patrimonial i cultural torna a donar vida a l’escriptor i lingüista manacorí

Aquest dimarts Mateu Marcé, regidor de Cultura, Bàrbara Sagrera, directora de la Institució Pública Antoni M. Alcover, i Tomàs Vibot, filòleg, escriptor i guia cultural han presentat, a la seu de la Institució, el cicle “Mallorca terra de llecor”, un cicle patrimonial i cultural per tal de comprendre el llegat de l’escriptor i lingüista manacorí Antoni Maria Alcover, tot descobrint diferents parts de Mallorca. 

En aquesta segona temporada, la Institució Alcover ens ofereix “cinc rutes per Mallorca a través del patrimoni i la cultura popular que testimonien els textos d’Antoni Maria Alcover”. 

De la mà de Tomàs Vibot podrem gaudir de “La segona pàtria de mossèn Alcover”, dia 19 d’octubre a Ciutat, de “De Santa Cirga a Formentor”, dia 30 de novembre a Pollença, de “Carrers i cases d’espiritualitat”, dia 15 de febrer a Sencelles, de “Sobrassada de la terra”, dia 14 de març a Artà, i de “Racons i rondalles amb olor d’ensaïmada”, dia 25 d’abril a Búger. 

En tots els casos és necessària la inscripció, que la podeu dur a terme a través del correu institucioalcover@gmail.com.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència