Connect with us

Oci i Cultura

Algaida és gastronomía

Algaida es gastronomía

Durant 10 dies, la cuina de proximitat i el vi de qualitat seran els protagonistes de la 13a Mostra Gastronòmica

La 13a Mostra Gastronòmica d’Algaida constitueix un veritable aparador de la riquesa gastronòmica del municipi on, durant 10 dies (del 10 al 20 d’octubre), la cuina de proximitat i el vi de qualitat seran els protagonistes. Un total de 9 restaurants i dos cellers ofereixen els seus plats i vins més representatius, amb els quals intentaran fer recordar els gustos autèntics de la nostra cuina.

Amb la participació dels restaurants: Cal Dimoni, Can Sant Cafè, Celler de Randa, Es Quatre Vents, Katarsis, Pizzeria Da Mauro, Santuari de Cura, Sa Talaieta i S’Hostal d’Algaida i dels cellers: Can Majoral i Oliver Moragues. Els convocants recorden que poder participar de la Mostra la reserva de taula als restaurants participants és obligatòria.

Entre els assistents se sortejaran 10 senalletes amb productes dels comerços, empreses i artesans del municipi. La 13a Mostra està organitzada per l’Ajuntament d’Algaida amb la col·laboració de l’Associació d’Artesans d’Algaida, Pina i Randa, Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència