Connect with us

Societat

Amb qui estàs? On ets? Envia’m foto! Això és violència masclista

Les agressions sexuals de menors a Balears s’han incrementat un 20% el primer mig any de 2019

La consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, la directora de l’Institut Balear de la Dona, Maria Duran, i el director general de Comunicació, Àlvaro Gil, han presentat les actuacions del Govern contra les violències masclistes. Unes actuacions que inclouen una campanya audiovisual dirigida als adolescents que es difondrà a través de mitjans de comunicació i de xarxes socials.

El director general de Comunicació, Àlvaro Gil, ha presentat la campanya que es distribuïrà en format imprès, sonor i audiovisual per sensibilitzar la població contra els comportaments masclistes. Gil ha destacat que el Govern ha dissenyat una campanya específica per a cadascun d’aquests formats, i que els vídeos que es distribuïran a través de mitjans de comunicació i xarxes socials estan adreçats al públic adolescent en especial. “Es tracta d’una campanya dirigida a un públic molt específic i que en els primers visionats ha estat ben rebuda. Cercàvem parlar el seu idioma, utilitzar els seus codis i també defugir el paternalisme”.

Les estadístiques sobre delictes de naturalesa sexual a les Illes Balears posen de manifest que les agressions sexuals de menors s’han incrementat un 20% el primer mig any de 2019.

Són tendència