Connect with us

Esports

Billie de Montfort fa bons els pronòstics i guanya el Grand Prix des Baleares

Billie de Montfort fa bons els pronòstics i guanya el Grand Prix des Baleares

L’egua de Philippe Dauphine s’imposa a regnes de Gabriel Gelormini amb un temps d’1’14’’4

L’hipòdrom Son Pardo va acollir aquest diumenge una de les jornades de carreres més destacades de l’any, amb el Grand Prix des Baleares com a prova estrella del programa. Aquesta reunió, organitzada conjuntament entre la Federació Espanyola de Carreres al Trot i la Federació Francesa, constituïa la tercera etapa del Circuit de promoció de la raça francesa a Europa.

El Grand Prix des Baleares 2019 ha estat una carrera sense massa sorpreses respecte als pronostics, ja que ha guanyat una de les favorites, Billie de Montfort, amb un temps d’1’14”4. Blues d’Ourvile va classificar-se segon i tercer Eridan, a 1’14”5 i 1’14”9 ,respectivament. El cavall resident a Mallorca que millor resultat va aconseguir va ser Usert du Landret, amb Toni Frontera, que finalitzar la prova sisè classificat.

Finalitzada la carrera Dominique le Bellaige, president de la Federació francesa, acompanyat per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, del president de la Federació Espanyola de Carreres al Trot, Joan Llabata i del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socías, han lliurat un trofeu i una flassada commemorativa al guanyador de la prova.

El Grand Prix des Baleares constitueix la segona carrera més important del calendari de trot de les Illes, amb una dotació de 50.000 euros en premis i la participació d’alguns dels millors cavalls francesos del moment, nou d’ells arribats en avió expressament per córrer aquesta prova. La màxima inscripció permesa en aquesta carrera, millor que en altres etapes del tour, demostra no sols el bon nivell esportiu de Mallorca sinó que les instal·lacions de Son Pardo són competitives en l’àmbit europeu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència