Connect with us

Esports

L’exemplar ‘Billie de Montfort’, acumula gairebé dos milions d’euros en premis

L'exemplar 'Billie de Montfort', acumula gairebé dos milions d'euros en premis

La seva participació és un dels atractius del Grand Prix de Balears que es disputarà aquest diumenge a Son Pardo

El Grand Prix de Balears és la tercera de les cinc carreres que formen part del Circuit Europeu del Cavall de Raça Francesa, a la qual només hi poden participar cavalls d’aquesta raça, amb la peculiaritat que la meitat dels participants es desplacen en avió des de França per córrer contra cavalls francesos residents a les Illes. Les dues primeres carreres puntuables es varen disputar a Bèlgica i Suïssa.

La carrera compta amb un recorregut de 2.650 metres i una dotació de 50.000 euros, la segona més important a les carreres de trot de les Illes. Esportivament es tracta d’una carrera de Grup II, segona en ordre d’importància entre les categories esportives europees i serà retransmesa per Equidia, canal especialitzat en hípica, que emet en més de 40 països arreu del món.

Els millors cavalls residents a França que han confirmat la seva participació són: Billie de Montfort, que acumula quasi 2 milions d’euros guanyats en premis, Beau Gamin, guanyador de la passada edició i amb més de 700.000 euros al seu palmarès i Eridan, que supera els 600.000 euros de guanys.

Beau Gamin, guanyador de la passada edició i amb més de 700.000 euros al seu palmarès i Eridan, que supera els 600.000 euros de guanys, entre d’altres, completen la prova estel·lar del diumenge

Els actes previs a la gran carrera s’iniciaran amb l’arribada en avió dels nou cavalls francesos que disputaran el Grand Prix a l’aeroport de Son Sant Joan, el dissabte 28 de setembre minuts abans de les 14,00 hores. El diumenge dia 29, a partir de les 16,00 hores., començarà una de les jornades de carreres de més rellevància del calendari anual, amb la disputa del Grand Prix de Balears com a prova més destacada.

Són tendència