Connect with us

Oci i Cultura

Talls de trànsit a Portocolom pel rodatge de la sèrie televisiva “White Lines”

Talls de trànsit a Portocolom pel rodatge de la sèrie televisiva "White Lines"

Els dies 29 i 30 de setembre i l’1, 2 i 7 d’octubre: Sa Capella i Sa Punta, indrets més afectats

Entre els dies 29 i 30 de setembre i l’1, 2 i 7 d’octubre hi haurà talls de trànsit a diferents vies i places del Port, les zones més afectades la de Sa Capella i Sa Punta, segons ha informat l’Ajuntament de Felanitx.

El motiu és el rodatge de la sèrie White Lines de la plataforma Netflix. Per aquest motiu els dies assenyalats, es produiran reserves d’estacionament i talls intermitents de trànsit en diverses vies i places de Portocolom. Les zones que es veuran afectades són la de Sa Capella i de Sa Punta concretament en les següents vies i places.: Plaça de Sant Jaume, carrer Mossèn Tauler, Alou, Centre, Llevant, Mar, Camp Roig, Sa Punta Nova, S’Algar, Nord, Nou, Ancora, Far, Reina Blanca de Sicília, Tancat de Sa Torre, Llevant i Velar.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat considera que “Felanitx es converteixi en escenari de diferents produccions tant de les Illes com de fora és un orgull, a més cada any el Consistori pot arribar a tenir un superàvit d’aprop d’uns 30.000 euros d’inversió per part de productores”. Monserrat reconeix que “aquests enregistraments suposen a més un revulsiu econòmic molt positiu per tot el municipi”.

A diferents localitzacions del terme s’han enregistrat sèries com la de Mossèn Capella, Mai neva a Ciutat, Mallorca Files que varen convertir el mercat de Felanitx en plaça de Toros, com diversos anuncis publicitaris tant visuals com de fotografia de moda. Per finals d’any la productora Atresmedia, està interessada a filmar a Portocolom una de les seves noves sèries.

El regidor d’Activitats i Patrimoni, Xisco Duarte, diu que “es faciliten els tràmits a les productores perquè escullin el municipi pels seus rodatges. Felanitx està dins la Mallorca Film Comission i els grans productors poden optar a diferents localitzacions. Felanitx constata la seva bellesa i és divers, ja que s’empra tant per un anunci publicitari com per alguna sèrie televisiva”.

Dissabte 28 de setembre a les 12 h l’equip de White Lines Films convidarà a un aperitiu als residents dels carrers afectats, així mateix es demanen disculpes per les molèsties o inconvenients que hi pugui haver.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com