Connect with us

Actualitat

Més de 200 persones ja han valorat el model de recollida de residus a Felanitx

Més de 200 persones han participat a la consulta per valorar el model de recollida de residus a Felanitx

Continua obert el termini per participar en l’enquesta municipal impulsada per les regidories de Medi Ambient i Participació Ciutadana

Continua obert el termini per participar en l’enquesta municipal a l’hora de decidir el nou model de recollida de residus en el municipi de Felanitx, promoguda per les regidories de Medi Ambient i Participació Ciutadana. Segons ha informat el mateix Consistori, a hores d’ara ja han sigut més de 200 persones les que han decidit dir la seva respecte a la consulta plantejada. Aquests dies també s’han celebrat diverses reunions informatives amb els veïnats per tal de ser informats sobre el ventall de possibilitats. Si encara no ho has fet, pots respondre a la consulta fent clic en el següent enllaç.

La consulta permet que els ciutadans puguin valorar el manteniment i la neteja dels contenidors de rebuig, la proximitat del contenidor de rebuig respecte al lloc on viu o si considera que els contenidors de rebuig es buiden amb la freqüència suficient, entre altres qüestions que pretén valorar la qualitat del servei.

 

 

Són tendència